Welkom bij Sleutel24 - Uw veiligheidsspecialist

Sloten services

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Iedereen wil in Nederland veilig wonen en werken, maar wist u ook dat 9 van de 10 woningen in Nederland niet veilig zijn, dat jaarlijks in Nederland bijna 65.000 woningen wordt ingebroken en dat steeds meer bedrijfsinbraken plaatsvinden? De eerste stap is om te voorkomen dat inbrekers hun kans schoon zien toe te slaan. Sleutel24 biedt voor uw woning en/of pand de optimale beveiliging. Dit kan gebeuren op verschillende manieren. Hieronder kunt u de verschillende manieren van goede beveiliging vinden.

Uiteraard bevind er op elk product een keurmerk voor extra veiligheid. Samen kunnen we kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Onderaan deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze veiligheidsspecialisten zullen daarna contact met u opnemen om vervolgens samen te kijken naar welke sloten service het best bij u past!

Hang & sluitwerk

De inbreker komt via de voordeur of het raam binnen. Zij hebben hiervoor sloten services Hang & Sluitwerkmaar een klein beetje ruimte nodig, net dat ene stukje preventie dat niet is gedaan door de bewoner/eigenaar.

De meest kleine ingrepen en maatregelen zijn daarom cruciaal  Specifieker genomen gaat het over goede beveiliging van ramen, deuren en meubelstukken.

Binnen de categorie hang- en sluitwerk is er een breed scala aan maatregelen om uw woning/pand te beschermen. Enkele voorbeelden van onze sloten service zijn raamsluitingen, binnendeurbeslagen, kistsluitingen en anti-inbraakschroeven.

ToegangscontroleServices Toegangscontrole

De eenvoudige vraag waar toegangscontroles erg belangrijk voor zijn: Is de bezoeker bevoegd toegang te hebben tot het gebouw?. Met toegangscontroles kunt u uw pand 24 uur per dag beschermen, zonder dat u een nachtbewaker hoeft aan te nemen.

Toegangscontroles kunnen variëren van kleine controlesystemen (het gebruiken van een pasje om een deur te openen) en grote controlesystemen (waarbij ook meerdere functies mogelijk zijn, zoals het registreren van de werktijden.

Ook kan gebruik gemaakt worden van biometrische gegevens, zoals vingerscan en gezichtsherkenning, waardoor de risico op toegang van ongeautoriseerden aanzienlijk wordt gereduceerd.

AlarminstallatiesServices Alarminstallaties

U kunt er ook voor kiezen om uw woning/pand te laten voorzien van alarminstallaties. Alarminstallaties zijn ideale preventiemiddelen. Met een alarminstallatie kunt u gevaren detecteren (zoals brand of een openstaande deur), de locatie van gevaren bepalen (alarmsystemen geven een melding waar gevaar is) en door middel van een afgaand alarm inbrekers afschrikken en waarschuwen voor andere gevaren.

Er zijn 3 soorten alarminstallaties: bekabelde alarminstallaties, draadloze alarminstallatie en hybride alarminstallaties. Bekabelde alarminstallaties zijn altijd aangesloten op het stroomnet, terwijl draadloze alarminstallaties op batterijen werken en overal in het huis geplaatst kunnen worden.

Hybride alarminstallaties kunnen deels op het stroomnet en deels draadloos worden geïnstalleerd.

Wilt u meer informatie over alarminstallaties? Bekijk onze partnerwebsite.

Services BeveiligingscamerasBeveiligingscameras

Beveiligingscamera’s zijn zeer belangrijke communicatiemiddelen tussen woningeigenaren en bezoekers. Camera’s kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. U kunt 24 uur per dag beelden vastleggen en zo nodig, terugzien wat er zich af heeft gespeeld op de bewuste locatie.

Op afstand is het mogelijk mee te kijken en horen wie er voor de deur staat of wat er in het pand gebeurt. Er bestaan meerdere soorten beveiligingscamera’s. Een bekende soort is de dome camera, een ronde en vandaalproof camera dat niet laat zien waar zij op gericht is. Een andere soort is de PTZ-camera, een bestuurbare camera.

Autotracking is bij sommige PTZ-camera’s mogelijk, al dan wel de iets duurdere varianten. Daarnaast zijn er ook bullet camera’s (kokervormige beveiligingscamera) en 360-gradenbeveiligingscamera’s (deze camera filmt 360 graden). Het aantal camera’s, de resolutie van de camera’s en de manier van cameraopname zijn belangrijk als u kiest voor het gebruik van beveiligingscamera’s.
Wilt u meer informatie over beveiligingscamera’s? Bekijk onze partnerwebsite.

Wat zeggen klanten over ons

Hulp nodig?