Welkom bij Sleutel24 - Uw veiligheidsspecialist

Ontdek of Nuki op jouw deur past

Beantwoord 7 korte vragen om te ontdekken of Nuki Smart Lock kan worden geïnstalleerd op uw deurslot.

De cilinder heeft een van de volgende vormen aan de binnenkant van de deur?

Nuki Smart Lock is gemonteerd op de cilinder aan de binnenzijde van uw deur. Het is belangrijk dat de cilinder de vorm van de Euro profiel cilinder heeft. De afdrukstand van het sleutelgat maakt niet uit, het gaat om de uiterlijke vorm. Meer informatie over de cilinders en de installatievereisten voor Nuki Smart Lock kan hier worden gevonden.

Kunt u de deur vergrendelen aan de buitenzijde , zelfs als er een sleutel aan de binnenkant zit?

Als er een sleutel aan de binnenkant van uw deur zit en u nog steeds van buitenaf vergrendelen kunt, is uw slot uitgerust met de noodsituatie functie. U heeft deze functie nodig om het slot van de deur met uw fysieke sleutel van buitenaf te ontgrendelen om binnen te komen, wanneer Nuki Smart Lock is geïnstalleerd. Om ervoor te zorgen dat de Smart Lock correct werkt, moet uw sleutel aan de binnenkant draaien wanneer het van buitenaf wordt vergrendeld.

Heeft u een IPhone (4S of hoger) of een smartphone met Android besturingssysteem (Android 4.4 of hoger)?

Om de Smart Lock te kunnen installeren heeft u de Nuki-app nodig. De Nuki-app is beschikbaar voor Android (4.4 of hoger) en iOS apparaten (IPhone 4S of hoger). U kunt de app gratis downloaden.

Gebruikt u extra sloten op de deur?

Nuki Smart Lock kan alleen werken op een Euro profiel cilinder, en werkt dus niet met geïnstalleerde sloten zoals hierboven zichtbaar zijn.

Gaat de deur naar binnen open?

Als u binnen in huis staat en de deur naar u toe moet trekken om hem te openen, dan gaat de deur naar binnen open.

Is de kop van de sleutel (het punt waar u de sleutel vasthoudt), dikker dan 4mm?

In het geval dat er een verwijderbare kunststof dop op uw sleutel zit, moet u het voor het gebruik met Nuki Smart Lock verwijderen.

Steekt de sleutel meer dan 40mm uit vanaf het slot?

Als de sleutel meer dan 40mm uitsteekt vanaf het slot, dan past het niet in de Smart Lock.

YES:

Op basis van uw antwoorden kan de Nuki Smart Lock niet worden geïnstalleerd op uw deur. Als er andere manieren van vergrendeling zijn toegepast op de deur, zal de Nuki Smart Lock niet goed werken omdat het onmogelijk is om deze apparaten te bedienen.

Sleutel te dik

Uw sleutel past niet in de Nuki Smart Lock. De kop van de sleutel ( het deel dat u moet vasthouden) kan niet dikker zijn dan 4mm. Indien  er een verwijderbare kunststof dop op uw sleutel zit, verwijder het dan indien nodig.

Sleutel te lang

Uw sleutel past niet in de Nuki Smart Lock. De sleutel mag niet meer dan 40mm vanaf het slot uitsteken om de Smart Lock te kunnen installeren.

NO:

Uw deur is geschikt voor de Nuki Smart Lock!

Volgens de informatie die u hebt verstrekt, is het mogelijk om de Nuki Smart Lock te installeren op uw bestaande deurslot.

 

 

Hulp nodig?