Welkom bij Sleutel24 - Uw veiligheidsspecialist

NUKI SERVICES

Nuki Deurslot

Nuki opent uw deur automatisch als u thuis komt, en sluit hem ook weer automatisch als u het huis verlaat. Nuki is een nieuw elektrisch voordeurslot, die u eenvoudig kunt bedienen via de app op uw telefoon, tablet of smartwatch. Op afstand kunt u eenvoudig de deur openen voor familie of vrienden. Ook is het mogelijk om in de gaten te houden wie en wanneer de voordeur heeft geopend. Met de Bridge kunt u de voordeur ook bedienen via Wifi.

SMART

Het elektronische deurslot van Nuki ontgrendelt automatisch de deur als u thuiskomt en sluit veilig weer af als u vertrekt. De smartphone kunt u daarbij gewoon in uw zak houden!

EENVOUDIG

Het Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd en is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. Volledig zonder schroeven en boren.

VEILIG

U kunt zelf de status van jouw Nuki Smart Lock bekijken op uw smartphone, en zelf de toegangsrechten beheren voor familie en vrienden.

(Voor gezinnen)

Slimme toegang voor familie, vrienden en dienstverleners.

Maak van uw smartphone een sleutel en nodig familieleden, vrienden en bijvoorbeeld de schoonmaakster uit om met Nuki jouw deur af te sluiten.

Er kunnen maximaal 100 toegangsrechten eenmalig, aanhoudend of tijdelijk begrensd worden toegewezen. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat iemand een sleutel kwijt raakt.

(Voor bedrijven)

Efficiëntie en flexibiliteit bij uw alledaagse zaken.

Medewerkers die voor een gesloten deur staan of ingangsdeuren die ’s nachts on-afgesloten blijven, kunnen u beroven van uw nachtrust. Kies voor Nuki en digitaal toegangsbeheer, altijd en overal.

(Voor vakantiewoningen)

Digitale sleuteloverdracht

Voor verhuurders van vakantiewoningen is de sleuteloverdracht altijd het proces dat e meeste tijd in beslag neemt. Met Nuki krijgen gasten en dienstverleners slimme toegang via de Nuki app, of Nuki Fob.

klsjdajsdhaksjdhasj
Hulp nodig?