Welkom bij Sleutel24 - Uw veiligheidsspecialist

Slotenmaker-Direct

De slotenmaker in Amersfoort Sleutel24.nl

Een defect slot, een afgebroken sleutel of een deur die niet meer goed open gaat. Het zijn veel voorkomende problemen. Maar gelukkig staat onze Slotenmaker in Amersfoort dag en nacht voor u klaar. Met onze 24-uurs service kunnen we zeer snel bij u aanwezig zijn om het probleem op te lossen. Heeft u nu een slotenmaker in Amersfoort of omgeving nodig? Neem dan gelijk contact op met ons 033-207 50 00

 

slotenmaker in Amersfoort 24/7

Onze slotenmaker in Amersfoort staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Het kan namelijk voorkomen dat u zichzelf per ongeluk heeft buitengesloten op een vervelend tijdstip. Of dat u tijdens een feestje uw sleutel bent kwijtgeraakt. Op deze momenten is het prettig om een slotenmaker te hebben die 24/7 actief is. Op onze slotenmaker in Amersfoort kunt u daarom dag en nacht rekenen. Wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u aanwezig zijn.

Slotenmaker met spoed inhuren

Heeft u dringend een slotenmaker nodig? Sleutel24 is u graag van dienst! Ons bedrijf is gericht op spoedservice omdat problemen met sloten zich vaak op lastige momenten voordoen. Zo kunt u in Amersfoort altijd rekenen op hulp wanneer u bent buitengesloten op een laat tijdstip. Onze slotenmaker in Amersfoort staat zo snel mogelijk bij u op de stoep. In combinatie met onze bovengenoemde 24-uurs service zijn wij dus altijd bereikbaar voor noodgevallen! Mochten acute problemen zich voordoen, neem dan gerust telefonisch contact op.

De slotenmaker Amersfoort: deskundig in beveiliging

Wij repareren niet alleen sloten, maar zijn ook deskundig op het gebied van beveiliging. Onze slotenmakers weten hoe inbrekers te werk gaan en waar de zwakke punten van een woning liggen. Met deze kennis en het juiste veiligheidsbeslag beveiligen wij uw woning. Onze slotenmaker verkleint de kans dat inbrekers uw woning uitkiezen om binnen te dringen. Naast het installeren van veilig hang- en sluitwerk kunnen wij u ook van dienst zijn met een alarmsysteem op maat. Zoekt u een slotenmaker in Amersfoort en wilt u ook uw woning beter beveiligen? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Onze experts van Sleutel24 komen graag bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies.

 

Iedereen maakt het wel eens mee: de sleutels kwijt of beschadigd. Ook u kunt daar helaas mee te maken krijgen. Voor de oplossing van deze problemen bent u uiteraard meer dan welkom bij Sleutel24. Wij zijn op elk moment van de dag beschikbaar om u te helpen met uw problemen.

Ons team bestaat uit gediplomeerd personeel. Wij zijn zo snel mogelijk aanwezig en tevens zorgen we ervoor dat u op een professionele en snelle manier weer toegang zult krijgen in uw woning of pand. Alle soorten sloten kunnen door ons team worden geopend en eventueel worden vervangen. Dit geldt uiteraard ook voor veiligheidssloten.

Ook bieden wij u de mogelijkheid ter plekke te betalen met uw betaalpas. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Let op voor oplichters!

Het is erg belangrijk om tijdens het maken van de afspraak de kosten te bespreken met de slotenmaker. Er zijn veel oplichters actief in de slotenmakersbranche. Deze oplichters spreken geen kosten af tijdens het maken van de afspraak. Achteraf krijgt u een flinke rekening. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, zorg daarom dat de prijs vast staat. Maak altijd gebruik van een betrouwbare slotenmaker in Amersfoort zoals Sleutel24

De voordelen van Sleutel24 worden hieronder op een rij gezet:

DIRECT HULP NODIG OM WEER BINNEN TE KOMEN?

 • Snelle service op elk moment van de dag
 • Openmaken van deuren en portieren
 • Professionele service
 • Betaalmogelijkheid aan de deur met pinpas

Let op! U moet voor onze diensten altijd een geldig legitimatiebewijs en een adreslegitimatie kunnen vertonen.

Een geldig legitimatiebewijs is:

 • Paspoort
 • Identiteitskaart
 • Rijbewijs

Een geldige adreslegitimatie is:

 • Recente bank- of giro-afschrift
 • Recente uittreksel uit het bevolkingsregister
 • Huurcontract
 • Polis zorgverzekering
 • Rekening telefoon, elektra of gas.
Hulp nodig?